سال ۲۰۱۹ در آمریکا تعداد کسب و کارهای کوچک و متوسطی که فعالیتهای امنیت شبکه خودشون رو به شرکتهای متخصص این حوزه برونسپاری کردن نسبت به سال قبلش ۴۵ درصد رشد داشته.
علتش سادهست. تهدیدهای امنیتی هر روز بیشتر و البته خطرناکتر میشن. تا جایی که خیلی از شرکتها به خاطر بیدفاع بودن در مقابل حملات سایبری ورشکست میشن.
امروز دیگه این تهدیدات خیلی بزرگتر و ویرانگرتر از اون هستن که بشه با یک تیم IT درونسازمانی جلوشونو گرفت.
هدف ما توی پیراسک تامین امنیت اطلاعات شماست. به نحوی که خطرهای امنیتی نتونن به کسب و کار شما آسیب برسونن یا حتی حیات اون رو تهدید کنن.
ما این کار رو توی ۵ مرحله انجام میدیم:
فاز شناسایی (Identify).
ابتدا باید بدونیم در چه نقطهای هستیم. این فاز شامل مراحل زیر میشه:

فاز تشخیص (Detection).
ما به صورت 24×7 (24 ساعت شبانهروز و 7 روز هفته) در حال مانیتورینگ سرویسها و سرورهای شما هستیم. به این ترتیب میتونیم هر اتفاق مشکوکی در شبکه رو تشخیص بدیم و عکسالعمل متناسب با اون رو انجام بدیم تا تهدیدات امنیتی آسیبی به شبکه شما نزنن.

فاز بازیابی (Recovery).
اگر اطلاعاتی از دست رفته باشه، در این فاز برای بازیابی اونها برنامهریزی میشه.
برنامهریزی برای بازیابی اطلاعات (Recovery Planning):
برای اینکه هیچ تهدیدی نتونه آسیب جبرانناپذیر به شبکه وارد کنه، توی این مرحله راهحلهای (Solution) جایگزینی برای همه تجهیزات، داراییها و اطلاعات شبکه در نظر گرفته میشه، براش برنامهریزی میشه و در نهایت این تصمیمات عملیاتی میشن.
به عنوان مثال همیشه حداقل از دو ISP برای تامین خدمات اینترنت استفاده میکنیم. یا اطلاعات شما رو به جز سرور خودتون، روی یک Cloud Server پشتیبانگیری میکنیم.
همینطور برای هر بخش از داراییهای شبکه (شامل فایلها و تنظیمات) براساس اهمیت و کاراییشون، برای پشتیبانگیری (Back Up) برنامهریزی میشه. این برنامهریزی شامل روش پشتیبانگیری، تناوب پشتیبانگیری، مدت بازگردانی پشتیبان، تست پشتیبان و محلهای ذخیره پشتیبان میشه.

“One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.”

“Technology made large populations possible; large populations now make technology indispensable.”